marți, 29 martie 2016

Trufanda


E sarbatoare cand gasesc flori de soc, 
mai ales ca nu s-a mai intamplat asa ceva in Martie.

Ma intreb, de cate zile o sa aiba nevoie sa fermenteze ...



4 comentarii:

  1. Daca poti aseza borcanul in asa fel incat sa bata soarele in el, intr-o saptamana-i gata. :) Sa stii ca si eu ma gandeam saptamana trecuta sa pun de-o socata. Am dat peste o punga cu flori de soc (uscate)pe o etajera in dulapul din bucatarie. In weekend pun si eu un borcan. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. L-am lasat in fata geamului din bucatarie, pe dinauntru bineinteles, si a fost gata in trei zile. Deja am tras socata in sticle si e in frigider :)
      Cu flori uscate am facut doar ceai. Stiam insa varianta de suc facut cu flori congelate, dar n-am avut niciodata atat de multe incat sa o incerc. La noi e rar socul, ne aprovizionam cu flori doar in excursii.

      Ștergere
  2. Ce idee mi-ai dat cu florile congelate! Nu stiam asta si sotului meu ii place tare mult socata. Eu, n-am voie...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu as incerca sa folosesc un indulcitor cu stevie. Trebuie sa existe o solutie si pentru tine :)

      Ștergere