Wikiplayer

joi, 10 martie 2011

Kew Gardens


        Sint fotografii din luna mai, de acum doi ani, dintr-un weekend la Londra.
        Din cele doua zile cit am stat acolo, una mi-am petrecut-o la Kew Gardens. E nemaipomenit de frumos  ! Si, cu toate ca nu planuisem, am avut norocul, sa vad infloriti rhododendronii si azaleele. Nu vezi prea des asa un spectacol ! Pina si petalele scuturate sint frumoase...
        Daca vreti sa planuiti o vizita, aici gasiti toate informatiile.




6 comentarii:

  1. Pur si simplu superb. Am doi rhododendroni micuti in gradina, dar nu mi-am inchipuit ca pot creste atat de mari si frumosi. Pozele foarte reusite, inclusiv bondarii surprinsi la flori.

    RăspundețiȘtergere
  2. Stiu despre ce vorbesti. Acum 12 ani am vazut si eu azaleele si rhododendronii in plina floare, tot in Anglia, la Leonardslee Gardens.Magnific! Era in aprilie. Acum gradina a fost inchisa publicului pentru ca a cumparat-o un rus cu 5 mil lire sterline.

    RăspundețiȘtergere
  3. M-ai lasat fara cuvinte. Este ireal de frumos. Felicitari pentru fotografii!

    RăspundețiȘtergere
  4. Minunat, Dani! Am fost de atatea ori la Londra, mereu mi-am propus sa ajung la Kew Gardens (am chiar si un album) dar nu am reusit :( Mi-am luat intr-un fel revansa, mergand acum cativa ani, la Chelsea Flower Show (gasesti pe blog). Nu e acelasi lucru dar a fost minunat. Englezii sunt gradinarii mei preferati pentru flori.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca e momentul cel mai frumos in primavara, cel putin pe mine m-au impresionat profund aleiile cu rhododendroni ... O sa caut ce-ai scris despre Chelsea Flower Show, mi-as dori sa ajung intr-un an pe-acolo :) Englezii sunt gradinari pasionati si asta se vede peste tot, parcurile si gradinile lor sunt inegalabile.

      Ștergere