luni, 14 martie 2011

Rasadurile - o luna dupa repicat


      Le merge destul de bine.  Ardeii sint mai micuti ( n-am experienta cu ei, nu stiu cum se comporta ). Din rosii s-au ofilit citeva ,dar majoritatea sint pe baricade. Am mai impartit din ele si inca mai am de dat o multime.
      Dupa o luna de stat in veranda, in unele nopti mai reci cu caloriferul electric in priza, arata cam asa :Ca sa nu le fie frig la radacini am urcat polistirenul pe "capriori" .

    

8 comentarii:

 1. Dani, rasadurile tale arata atat de sanatoase si frumoase, felicitari! Daca tie iti este uneori dor de iarna si zapada, ti-as trimite eu macar cateva zile de iarna canadiana, la schimb cu zilele da vara toride de la tine.

  RăspundețiȘtergere
 2. Ah,acum e bine !La vara ,cind n-o sa reziste nimic in gradina ,se vezi ,cum o sa-mi doresc racoare !
  De rasaduri ma ocup doar de doi ani,Nici n-am incercat multe legume inca .Anul trecut am pus rosii si busuioc .Anul asta am adaugat si ardei.

  RăspundețiȘtergere
 3. Frumoase rau de tot! :D Abia astept rosioarele!

  RăspundețiȘtergere
 4. Sa vezi eu, cum le astept, Alexandra !Daca nu-mi placeau atita rosiile, as fi avut loc de mai multi trandafiri !

  RăspundețiȘtergere
 5. Victoria, o sa pui altele, direct in rasadnita, in ultima instanta, chiar si direct in gradina !

  RăspundețiȘtergere
 6. vai, ce frumoase sint!!!! la noi doar ce s-a dus zapada de vreo saptamina, asa, iar de atunci a plouat pina ieri. zilnic!!!! azi am vazut soarele. si sper ca zilele astea sa pun ceva seminte in pamint. o sa fie primul meu an de gradinarit si hahahaha, nici n-am fost modesta. am vreo 55 de plicuri cu diferite seminte.

  RăspundețiȘtergere
 7. Mult succes, Jenny, cu semanaturile ! Si sper, sa vedem in curind foto cu gradina ta !

  RăspundețiȘtergere