Wikiplayer

sâmbătă, 29 octombrie 2016

De weekend


O aparitie eleganta care s-a lasat fotografiata.
Vespa orientalis. 

A fost o zi frumoasa, cu soare si vant. De dimineata am auzit cantand in gradina macaleandrul nostru de iarna. Apoi am avut treaba cu doi trandafiri cataratori si am plantat bulbisori de ceapa, zambile si narcise. 
In sfarsit, o sambata de gradinarit  !

11 comentarii:

  1. Buna seara, e bine ca mai misuna inca vietatile ca pe aici nu prea le mai vedem, cate una, asa ratacita se incumeta sa vina la vreo floare ce-a scapat de bruma.
    O seara frumoasa si o duminica minunata sa aveti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna seara, Vasile ! E inca placut in timpul zilei, doar noaptea e racoare bine. Avem inca multa activitate in straturi :)
      Duminica placuta !

      Ștergere
  2. Doar băgătoare de seamă, sau a dat o mână (aripă) de ajutor? :)

    RăspundețiȘtergere
  3. atat de bine ai prins-o, super fotografia!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca era obosita si se odihnea pe piatra. A stat destul cat sa fie fotografiata din mai multe unghiuri si poza asta mi s-a parut cea mai reusita.

      Ștergere
  4. Ce penaj frumos colorat are macaleandrul, iar despre Vespa Orientalis nici nu stiam ca exista. :) Astazi, am mai invat ceva. Multumesc, Dani !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E o pasare tare simpatica si folositoare in gradina. Viespea asta orientala se pare ca e deosebita de suratele ei. Produce energie electrica :) Si eu am aflat de curand despre ea :)

      Ștergere
  5. minunată viespe ! eu am ''alergat'' un fluture obosit ca să pot să-l surprind într-o ipostază fotogenică dar nu prea mi-a reuşit ! la tine a fost atât de simplu ! felicitări pentru fotografie ! spor la activitatea din grădină !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu un aparat foto e mai usor decat cu telefonul :) Merci, Mary ! Spor si tie la treburile gospodaresti !

      Ștergere