Wikiplayer

luni, 17 aprilie 2017

Dupa Paste


S-a cam asternut praful pe paginile blogului. Cei care trec pe aici de mai demult, stiu ca primavara ma apuca dorul de duca. Am fost calatoare pe alte meleaguri si cand m-am intors, gradina m-a intampinat cu ce are ea mai frumos. Doar o fotografie pentru azi, ca sa innod firul, pana reusesc sa petrec mai mult timp cu aparatul foto printre roze.

Fortune's Double Yellow, inainte de a iesi din scena  : 

Zile frumoase si ganduri bune pentru voi  !

18 comentarii:

  1. Zilele astea toti am fost ocupati.Frumos inceput aici cu acest minunat trandafir.Oare la noi cand vor inflori?Azi a fost frig si ploaie si se pare ca va persista mai mult timp.O saptamana buna sa ai!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper sa nu tina mult frigul ... si sa nu ai pierderi la gradina. Stiu cum e sa fii cu gandul plantelor, mai ales cand nu esti aproape si ti-e teama de ce o sa gasesti cand ajungi sa le vezi. Numai bine, Flori !

      Ștergere
  2. Sper că ai petrecut frumoase Paști, dar ce splendoare ai găsit la întoarcere! O săptămînă parfumată și plină de culoare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De Paste am fost deja acasa, ne-am intors chiar cu o zi inainte. Si desi toate pregatirile au fost pe ultimii metri, a fost totul bine. Parca mai bine decat in alti ani, cand incepeam sa ma agit cu o saptamana inainte :)
      Merci, Marta ! O saptamana frumoasa iti doresc si eu !

      Ștergere
  3. Ce bine e la voi! Caldura, trandafiri ... :)
    Aici azi noapte a înghetat. Nu mult dar totusi...
    Si mai urmeaza înca doua nopti tot cu înghet! Tragedie! :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi pare asa de rau ... chiar ca e o tragedie sa vina inghetul la sfarsit de Aprilie :(
      La noi e racoare noaptea dar nu se compara. Chiar e mai bine asa, sa nu vina caldura mare dintr-una, sa infloreasca trandafirii in tihna.

      Ștergere
  4. Acum ne-am intors si noi din periplul dacic din Orastie asa ca, cu scuzele de rigoare iti transmitem Sarbatori fericite. Hristos a inviat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevarat a inviat, Vasile !
      Sa va fie de bine excursia la cetatile dacice ! E o zona superba. Am amintiri foarte frumoase din vara trecuta :)

      Ștergere
  5. O culoare atat de frumoasa in gradina si nu numai!

    RăspundețiȘtergere
  6. Hristos a inviat! Bine ati revenit acasa !
    Trandafirul este superb iar culoarea este foarte frumoasa !
    La noi in ziua de Paste a fost frumos, apoi spre seara a inceput sa ploua, si a tinut-o asa pana a doua zi la pranz. In plus a batut un vant urat de ziceai ca vine iarna. Florile de primavara sunt la pamant, au scapat doar muscarii si cateva zambile. Lalelele s-au inclinat putin si astept sa infloreasca.
    Saptamana usoara, Dani !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevarat a inviat !
      Am revenit si incercam sa ne acomodam :) Gradina inflorita e un plus care ma face sa ma simt fericita ca ma intorc acasa din calatoriile de primavara. Intotdeauna astept cu nerabdare sa dau coltul si sa vad ce e de nou.
      A plouat si aici ieri dupa aproape o luna si a batut un vant mai nabadaios. De ploaie m-am bucurat, de vant mai putin. O sa am de legat azi un agatator care s-a aplecat deasupra aleii din spate ...
      Florile tale o sa-si revina, nu te ingrijora. Daca poti, pune-le cate un betisor de sprijin. Toate cele bune, draga mea !

      Ștergere
  7. Bine ati revenit! Astept impresiile!
    M-as considera fericita si daca as avea doar trandafirul asta din gradina ta!
    Salutari din Stuttgart, Dani!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim, Adriana ! Impresiile inca se sedimenteaza :)
      Cu drag ti-as da butasi, dar nu din trandafirul asta, nu ar rezista in gradina de la munte. Cred ca s-ar adapta bine Jasmine, cataratorul alb cu floarea simpla si miros de miere. E un trandafir din Germania si clima lor se aseamana cu cea de la noi. Daca vrei, imi spui si iti trimit un pachet la vara, cand venim in Romania.
      Petrecere frumoasa la Stuttgard !

      Ștergere
  8. La tine, Dani, incepe miracolul trandafirilor urcatori; o superbitate! Hristos a inviat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevarat a inviat !
      Incepe perioada pe care o astept an de an cu emotie. Anul asta le-a mers bine, intotdeauna infloresc mai frumos dupa o iarna mai friguroasa. Si eu ma bucur sa le impartasesc frumusetea cu voi, chiar daca nu am sa va arat ceva nou in materie de roze :)

      Ștergere