Wikiplayer

duminică, 13 martie 2011

Trandafirii englezesti

      Se gasesc de-acum si in Romania si sint foarte la moda.
      Sint trandafiri inalti, tufe care cresc viguroase si multi dintre ei se pot folosi si ca agatatori .
      Au un aspect romantic, fastuos si cred ca nici un iubitor de trandafiri nu le poate rezista. Mai ales, ca aproape toti sint super parfumati. Si spre deosebire de trandafirii antici, carora le seamana ca infatisare si aroma, infloresc repetat.
      Parintele lor e inspiratul David Austin. Pentru mai multe amanunte cititi  aici .
      Fotografiile sint dintr-un parc, in spatele muzeului naval din Greenwich. 





7 comentarii:

  1. Buna Dani,
    Ma bucura interesul si entuziasmul tau pentru trandafirii englezesti. Ca principal importator autorizat in Romania al trandafirilor David Austin, ne dorim sa sustinem comunitatea gradinarilor pasionati, sa schimbam sfaturi avizate, impresii si fotografii cu cei mai faimosi trandafiri din lume.

    Gradina Bijoux - magazin online trandafiri englezesti
    www.gradina-bijoux.ro

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna, Bijoux ! Un nume foarte potrivit pentru o gradina plina de trandafiri englezesti!
    Eu sint in Grecia. Si, cu toate ,ca nu am clima cea mai potrivita, ma straduiesc, sa gasesc ce soiuri merg bine aici. Deocamdata, infloreste frumos " Graham Thomas ".
    Multumesc de vizita !

    RăspundețiȘtergere
  3. Bijoux, am avut o problema cu Blogger-ul vreo doua zile. Nu stiu de ce, dar comentariul tau s-a sters. Eu l-am citit, am si raspuns si acum, vad , ca nu mai apare nimic . Ma bucur de vizita. Eu am gasit gradina cu trandafirii englezesti prin Alexandra !

    RăspundețiȘtergere
  4. superba gradina si superbe poze ,ador trandafirii englezesti si sper ca intr-o zi sa am cit mai multi la mine in gradinuta :-))))

    RăspundețiȘtergere
  5. Annamaria, sint splendizi si e greu de ales, care-i mai frumos, lista e tare lunga ... si eu sper, sa mai iau citiva, dar nu anul asta.

    RăspundețiȘtergere
  6. Răspunsuri
    1. Sa le faci poze, sa vedem cum le merge pe plaiuri romanesti. Graham al meu tocmai si-a deschis prima floare. dar e asa de bine ascunsa in mijlocul tufei, ca nu ajung sa-i fac poze :)

      Ștergere