Wikiplayer

miercuri, 22 noiembrie 2017

Buchetul de miercuri


Sau mai bine zis, de marti.
Liliacul meu alb trece printr-o faza contradictorie. 
Pe de-o parte isi pierde frunzele si pe de alta infloreste timid. Cu chiorchini micuti si indesati. N-am mai avut liliac in vaza in prag de iarna, asa ca trebuie sa ii dedic o pagina de jurnal. Crengutele si-au gasit locul intr-o vas ca o calimara, in care aveam deja de o saptamana un varf de busuioc si o ramurica dintr-un maslin salbatic. 





11 comentarii:

  1. Ah, ce frumos, uite ca te alaturi celor cu vaze si buchete de diverse zile😊. Magic liliacul tau, merita o pagina de jurnal.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e buchetul de luni, s-a nimerit la mijloc de saptamana :) Dar trebuia imortalizat.

      Ștergere
  2. Nu-mi vine sa cred ca vad liliac alb! Superb decorul!
    M-am delectat! Multumesc mult, Dani!
    Seara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu ma uit cu mirare la el, Suzana. Are ceva floricele si celalalt pomisor, cu flori lila, dar nu-s asa de impresionante. Seara placuta !

      Ștergere
  3. Ce aranjament frumos și delicat! Mi-ar plăcea să-l pun pe masă de Anul Nou!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. S-ar potrivi pe o masa festiva ai dreptate, ZIna, dar n-o sa reziste pana de sarbatori. O sa gasesc altceva, cel mai probabil cateva crengute verzi si un buchetel de macese :)

      Ștergere
  4. Mie-mi place liliacul tau, cu aceasta inflorire atipică :) Nu se supara nimeni ca infloreste, ba dimpotriva! Arata asa de mine pe langa ramurica de maslin, o combinatie imposibila la noi. Sa stii ca si eu pastrez tot felul de sticlute, iubesc sticla si formele deosebite.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi place in vaza :) In gradina e ciudat. Cu frunzele pe jumatate cafenii, uscate si rasucite si cu varfurile crengilor albe.
      Cat despre sticlute, am o colectie ce se mareste an de an :)

      Ștergere