Wikiplayer

miercuri, 28 mai 2014

Imbratisati

Pe peretele nordic, scaldati in lumina aproape roz a apusului, 
Awakening si Maria Lisa.


PS -  Ieri am avut 38 de grade Celsius ...

22 de comentarii:

  1. Glumești? 38 de grade!!!
    Din păcate nu sună prea bine, pare cam brusc sau doar așa mi se pare mie din nordul cel răcoros unde încă visez la un 20 de grade care vin și pleacă lăsându-ne iar cu 17-18 ca să ne punem geci pe noi?
    Îmi place la nebunie îmbrățișarea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, Ioana, nu glumesc ... am cazut din lac in cuptor. Temperatura a urcat foarte brusc si tare mi-e teama, ca o sa influenteze negativ rosiile care sunt acum pline de floare.
      Si mie imi place grozav cum se sustin cei doi trandafiri :)

      Ștergere
  2. Superba tufa! Ce frumos s-au combinat cele doua soiuri!
    Daca poti sa crezi (dupa iarna crancena pe care am avut-o pe aici), alaltaieri am avut si noi 30 de grade!!!
    Numai bine, Dani!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca si la voi sunt 30 de grade, nu mai am nimic de comentat :) Of !
      Trandafirii astia rezista mai mult fiindca nu sunt in plin soare, cu ceilalti nu ma pot lauda, am inceput sa le fac toaleta de vara :)
      O zi frumoasa, Vulpito, la mijloc de saptamana !

      Ștergere
  3. da, si la noi e foarte, foarte cald, dar eu asa imi amintesc din fiecare an, ca acum sunt calduri mari, dupa care se mai normalizeaza treaba. si e si bruschetea cu care vin caldurile, dupa frig si ne iau pe nepregatite ... organismul se va adapta incet, incet.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Schimbarile mari in timp scurt nu sunt bune, mai ales pentru plantele tinere ... Noi ne adaptam, facem un dus rece, ne retragem la umbra si renuntam la mesele calde :)

      Ștergere
  4. Ohhh your temperatures makes me jealouse. We had such a wonderful time in Greece. Sunshine the whole day long and since we came back at monday the sky's are grey overhere with lot's of heavy rain. Not the kind of weather we were used to have have the last week. But I hope we will see the sun soon. Your roses are so gorgeous. Must be great to have a wall of flowers around you.
    Have a great day Dani.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Thank you, my friend ! I would gladly send you some sunny weather :) I am pleased you have nice memories from your holiday in Greece. Hope the garden is not damaged because of the rain. Have a lovely evening, dear Marijke ! H & K !

      Ștergere
  5. Ce frumosi sunt asa plini de flori si boboci! La noi abia acum se deschid trandafirii...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La tine sunt boboci, la mine se cam scutura :) Nu stiu cum se face, dar parca in fiecare an mi se pare mai scurt sezonul rozelor ....

      Ștergere
  6. Toate florile sînt frumoase dar ale tale sînt minunate! La mine încă e frig, fac foc seara. Vă urez vreme plăcută, fără excese,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La inceputul lunii ne zgribuleam si noi, nu faceam focul, dar dormeam cu plapumioara. De o sptamana, am trecut la echipamentul de vara :) Merci, Marta ! Urarea ta e foarte bine primita :)

      Ștergere
  7. Ce frumosi sunt! Ii uzi ,daca e asa cald?Eu am vazut ca s-au deschis prea repede toate tufele din cauza caldurii.Eu bag apa la greu daca nu ploua.Pacat ca nu ne bucuram mai mult de ei. Toate bune!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe astia din spatele casei ii ud mai rar, pamantul e mai reavan, soarele ii vede doar de la talie in sus. Pe cei din fata ii ud cam la o saptamana, dar trebuie sa intetesc ritmul daca termometrul ramane la peste 30 de grade plus ... Pana la urma, parca in toamna ma bucur mai mult de ei, dar imi lipsesc cei ce infloresc doar o data pe an ...
      Seara placuta, Flori, si o zi buna la orizont !

      Ștergere
  8. Ce frumosi sunt!! pacat ca nu pot sa-i admir in realitate.Astazi iar intram sub cod portocaliu,si melcii mananca toate frunzele la plante tinere, Capsunile putrezesc de prea multa apa. Va doresc o seara frumoasa!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi pare rau de gradina ! Sper sa nu tina mult codul asta portocaliu ... Nu te necaji ! O seara frumoasa si voua !

      Ștergere
  9. Nu stiu care ar fi temperatura normala a lunii mai la voi, insa mie 38 grade mi se pare cam mult pentru (anumiti) trandafiri. Sper ca ai tai sa treaca cu bine peste socul schimbarii cam bruste de temperatura. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E mai mult decat normal, Mihaela, si trecerea a fost foarte rapida. La inceputul lunii am avut si nopti cu 12 grade Celsius ... Dar asta e, trebuie sa ma impac si sa privesc inainte. Acum infloresc grabiti crinii ...

      Ștergere
  10. 38 de grade? Ce vis frumos pe langa vremea de la noi, cu ploi si destul de frig. Un weekend frumos! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Azi a fost ceva mai racoare, dar oricum in jur de 30 de grade. Am udat de zor rosiile si ardeii ... Weekend placut, Marc, sper sa poti iesi in gradina !

      Ștergere
  11. Dani, esti grozava, deci pe latura nordica si infloresc asa bogat?! Super! Cu siguranta dureaza mai mult florile si astfel te poti bucura mai mult de ele! Eu am observat la ai mei ca nu prea tolereaza soarele in zilele mai calde, cei care sunt mai la umbra se simt vizibil mai bine, ceea ce ma surprinde fiindca stiam ca trandafirii sunt iubitori de soare...
    Zile cu vreme normala iti doresc, draga mea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, florile lor se pastreaza mai mult si mai ales infloresc mai tarziu decat cei din gradina din fata. Asa se prelungeste sezonul rozelor :) Ai tai sunt englezesti, daca nu ma insel ... chiar daca unii rezista la soare, nu sunt trandafiri iubitori de caldura. In Anglia au alta clima. Merci de urare, draga mea ! Iti urez si eu la fel, sa n-ai parte de coduri colorate !

      Ștergere